Ohjelma vihdoin julkaistu / Schedule finally public

Tänä vuonna Nuijasota suorastaan pursuu ohjelmaa! Luentoja ja työpajoja löytyy joka lähtöön.

Luentoja ja työpajoja on lähes jokaisena leiripäivänä, pääasiassa klo 11-13, 14-16 ja 16-18. Huomaathan, että työpajat voivat kestää pidempään kuin 2 tuntia. Luennot ja työpajat voivat olla suomeksi tai englanniksi riippuen opettajan kielitaidosta ja/tai osallistujien toiveista.

Joihinkin työpajoihin on sitova ilmoittautuminen ja materiaalimaksu, katso ohjeet luentokuvauksesta. Jos ilmoittaudut, muttet tule paikalle, saatamme joutua perimään materiaalimaksun jälkikäteen.

Tänä vuonna järjestetään jälleen Laakeriseppeleen tiede- ja taidenäyttely.

Huomaathan, että ohjelmaan voi tulla päivityksiä ja muutoksia, ja varmaan tuleekin! Jos sinulla on ohjelmaan korjauksia tai muutoksia, laita viestiä firadapavia@gmail.com.

donna Fiora da Pavia

Schedule finally public

This year Cugdel is overflowing with activities! There are classes and workshops for everyone. Almost every day has classes. The daily timeslots are usually 11 am–1 pm, 2 pm–4 pm and 4 pm–6 pm. Please notice that classes can also take longer than 2 hours. The classes are held in either Finnish or English, depending on the teacher’s language and/or the wishes of the participants.

Some of the workshops have a binding registration and / or a materials fee. See the instructions on the class description. If you register and do not show up, we might have to charge the fee afterwards.

This year the Laurel Prize Display will be here again.

Please remember that updates and changes can and will occur! If you have something you want to change or add to the program, please send an email fioradapavia@gmail.com.

donna Fiora da Pavia

two medieval gilded leather masks / kaksi keskiaikaista kullattua nahkanaamiota
Nuijasota pursuaa ohjelmaa! / Cudgel is full of activities!