Paikka

Kavalahden leirikeskus (Björnvikintie 109, 10230 Inkoon as), Inkoo, Finland. Noin tunnin automatkan päässä Helsingistä, 90 minuuttia Turusta. Lähistölle kulkee myös julkisia kulkuneuvoja (bussit 51-tietä, juna Karjaalle). 

Tapahtumapaikalla on sisätiloissa juokseva juomakelpoinen vesi ja vesivessat. Saunoissa on suihkut. Tapahtumapaikalla on myös kaksi pientä keittiötä niille, jotka kokkaavat leirillä omia ruokiaan.

Sisämajoitus

Sisämajoitusta ei yksittäisille henkilöille ole ollenkaan, vaan suosittelemme harkitsemaan ns. mundistelttailua, jos ei omista keskiaikatelttaa. Suunnitelmissa on erillinen teltta-alue nykyaikaisille teltoille. Ryhmät voivat tiedustella sisämajoitusmahdollisuutta suoraan järjestäjiltä sähköpostilla.

Tapahtumapaikan vuokraehtojen mukaisesti lakanat ovat pakollisia kaikille sängyssä nukkuville, siinäkin tapauksessa, että nukkuu makuupussissa.

Esteettömyys

Valitettavasti tapahtumapaikka on mäkisessä maastossa sijaitseva leirikeskus, joka voi olla haastava liikuntarajoitteisille. Leirissä liikkuminen ei valitettavasti ole esteetöntä.

Kavalahdessa on inva-WC, joka sijaitsee majoitusrakennuksista noin 200 metrin päässä olevassa Keittiökeskuksen wc-rakennuksessa.