Paikka

Kavalahden leirikeskus (Björnvikintie 109, 10230 Inkoon as), Inkoo, Finland. Noin tunnin automatkan päässä Helsingistä, 90 minuuttia Turusta. Lähistölle kulkee myös julkisia kulkuneuvoja (bussit 51-tietä, juna Karjaalle). 

Tapahtumapaikalla on sisätiloissa juokseva juomakelpoinen vesi ja vesivessat. Saunoissa on suihkut. Tapahtumapaikalla on myös kaksi pientä keittiötä niille, jotka kokkaavat leirillä omia ruokiaan. Lisäksi sisätiloissa on tekstiilityöpaja, sekä mahdollisuus luentoihin ja erilaisiin harrastuksiin.

Sisämajoitus

Tapahtuma on pääosin telttaleiri, mutta tarjolla on myös sisämajoitusta noin 70 hengelle.

Ulkomaalaisilla ja koko viikon paikalla olevilla on etusija. Pyrimme toteuttamaan majoitustoiveet mahdollisuuksien mukaan. Vahvistamme sisämajoituspaikat erillisellä viestillä.

Tapahtumapaikan vuokraehtojen mukaisesti lakanat ovat pakollisia kaikille sängyssä nukkuville, siinäkin tapauksessa, että nukkuu makuupussissa.

Esteettömyys

Valitettavasti tapahtumapaikka on mäkisessä maastossa sijaitseva leirikeskus, joka voi olla haastava liikuntarajoitteisille. Leirissä liikkuminen ei valitettavasti ole esteetöntä.

Kavalahdessa on inva-WC, joka sijaitsee majoitusrakennuksista noin 200 metrin päässä olevassa Keittiökeskuksen wc-rakennuksessa.