Paikka

Kavalahden leirikeskus (Björnvikintie 109, 10230 Inkoon as), Inkoo, Finland. Noin tunnin automatkan päässä Helsingistä, 90 minuuttia Turusta. Lähistölle kulkee myös julkisia kulkuneuvoja (bussit 51-tietä, juna Karjaalle). 

Tapahtumapaikalla on sisätiloissa juokseva juomakelpoinen vesi ja vesivessat. Saunoissa on suihkut. Tapahtumapaikalla on myös kaksi pientä keittiötä niille, jotka kokkaavat leirillä omia ruokiaan.

Sisämajoitus

Sisämajoitusta on tarjolla rajoitetusti. Sänkypaikat ovat varattavissa ilmoittautumislomakkeella kunnes kapaisteetti täyttyy. Suunnitelmissa on erillinen teltta-alue nykyaikaisille teltoille, mikäli sisämajoituskapasiteetti loppuu eikä kaikilla halukkailla ole sopivaa keskiaikatelttaa.

Tapahtumapaikan vuokraehtojen mukaisesti lakanat ovat pakollisia kaikille sängyssä nukkuville, siinäkin tapauksessa, että nukkuu makuupussissa.

Esteettömyys

Valitettavasti tapahtumapaikka on mäkisessä maastossa sijaitseva leirikeskus, joka voi olla haastava liikuntarajoitteisille. Leirissä liikkuminen ei valitettavasti ole esteetöntä.

Kavalahdessa on inva-WC, joka sijaitsee majoitusrakennuksista noin 200 metrin päässä olevassa Keittiökeskuksen wc-rakennuksessa.