Paikka

Kavalahden leirikeskus (Björnvikintie 109, 10230 Inkoon as), Inkoo. Noin tunnin automatkan päässä Helsingistä, 90 minuuttia Turusta. Lähistölle kulkee myös julkisia kulkuneuvoja (bussit 51-tietä, juna Karjaalle). 

Tapahtumapaikalla on keittiöissä juokseva juomakelpoinen vesi sekä vesivessat erillisissä ulkorakennuksissa, mutta majoitustiloissa ei ole mukavuuksia. Saunoissa on suihkut. Tapahtumapaikalla on myös kaksi pientä keittiötä niille, jotka kokkaavat tapahtumassa omia ruokiaan.

Sisämajoitus

Tapahtumassa on tarjolla hyvin myös sisäyhteismajoitusta. Sänkypaikat ovat varattavissa ilmoittautumislomakkeella, kunnes kapasiteetti täyttyy. Kavalahdessa on hieman kauempana metsässä tilaa nykyaikaisille teltoille, mikäli ei halua tai mahdu sisämajoitukseen eikä käytettävissä ole keskiaikatelttaa.

Tapahtumapaikan vuokraehtojen mukaisesti lakanat ovat pakollisia kaikille sängyssä nukkuville, siinäkin tapauksessa, että nukkuu makuupussissa.

Esteettömyys

Valitettavasti tapahtumapaikka on mäkisessä maastossa sijaitseva leirikeskus, joka voi olla haastava liikuntarajoitteisille. Leirissä liikkuminen ei ole esteetöntä.

Kavalahdessa on inva-WC, joka sijaitsee majoitusrakennuksista noin 200 metrin päässä olevassa Keittiökeskuksen wc-rakennuksessa pienen mäen alla. Valitettavasti suihkuun päästäkseen täytyy selviytyä saunan portaista.