Rottinkimiekkailu

Viisi haarniskoitua taistelijaa sotakentällä.
Nuijasodassa järjestetään sekä sotapäiviä että turnajaisia.

SUNNUNTAI 10.7.

14.00 Mahdollisuus kokeilla heavymatsausta

Oletko aina pohtinut, miltä tuntuu olla haarniskassa? Miltä tuntuu kun adrenaliini ryöppyää kehossasi löydessäsi vastustajaa päähän kepillä? Tässä on tilaisuutesi! Meillä on paljon lainakamoja, joten tule kokeilemaan.

15.30 Autorisaatioita ja rentoa sparrausta

Jos tarvitset autorisaatioita, laita haarniska päälle ja tule tänne niin teemme parhaamme että saisit tarvitsemasi autorisaatiot. Jos et tarvi autorisaatioita, tule matsailemaan ihan vaan huvin ja oppimisen vuoksi.

Jos tarvitset autorisaatioita etkä pääse tähän aikaan paikalle, kerro tapahtuman marskille asiasta, niin yritetään järjestää asia sopivaan aikaan.

MAANANTAI 11.7

19.00 Piraattiturnajaiset

Tule kokeilumielisesti huvittelemaan Aarnimetsän piraattien – köhm, merenkävijöiden kanssa.

TIISTAI 12.7.

10.00 Nordic 1000

Äärimmäinen jaksavuuden ja taidon koetus. Tule kokeilemaan rajojasi ja taistelemaan kunnian vuoksi.

Turnajaiset jatkuvat kunnes joku saa 50 pistettä. Jokaisen taistelun voittaja jää kentälle ja häviäjä menee takaisin jonoon. Mahdolliset voittajan raajoihinsa saamat haavat säilyvät häviöön asti.

KESKIVIIKKO 13.7.

11.00 vyöttömien turnajaiset

Tule kokeilemaan taitojasi muita vastaan. Ritarit eivät tervetulleita, paitsi järjestämään, katsomaan ja neuvoja antamaan.

TORSTAI 14.7.

20.30 Pas d’Armes, grand tourney

Myöhäiskeskiajan tyylinen pas d’Armes. Taistelut ovat yksittäisiä haasteita. Kussakin taistelussa molemmat osapuolet käyttävät samoja aseita joko paroni Mikael Rantzow’n puolustavan joukkueen puolesta tai Knight’s Crossingin baroni William Giffordin haastavan joukkueen puolesta. Taistelijat voivat valita kumman puolella taistelevat.

Löydät lisätietoa turnajaisista täältä: linkki dropboxiin

PERJANTAI 15.7.

10.00 Sota

Huhu kertoo, että talonmiehet ovat taas tyytymättömiä ja valmiita nostamaan aseensa ylhäisöä vastaan. Luvassa on paljon taistelua ja erilaisia skenaarioita.

LAUANTAI 16.7.

10.00 Sota tai melee

Katsotaan jatkuuko sota vai kahakoidaanko vain huvin vuoksi.

Yleisö on tervetullut katsomaan taisteluita milloin tahansa. Erityisesti torstain haasteturnajaiset ovat varmasti mielenkiintoiset.

Jos tiedät marskauksen perusjutut etkä osallistu matsaukseen, erityisesti Nordic 1000 tarvitsee marskeja.

Taistelijoita pyydetään tuomaan oma juomakuppi.