Säännöt

Tulen käsittely

Nuotion tekeminen on sallittua vain nuotiopaikoilla eikä tulta saa käsitellä tapahtuman sisätiloissa ilman järjestäjien lupaa. Jos metsäpalovaroitus on voimassa, ei mitään muita tulia (soihdut yms.) saa käyttää.

Vesillä

Huoltajat huolehtivat itse lasten uimavalvonnasta.

Melomaan lähtiessä jokaisella lähtijällä tulee olla pelastusliivit päällä ja melontareissu pitää kirjata rannassa olevaan listaan lähtöaikoineen ja reittisuunnitelmineen. Vesille ei lähdetä yksin!

Alaikäiset

Alaikäiset leiriläiset ovat aina huoltajiensa vastuulla! Huomioithan, että saunalla saattaa olla aikuisten juhlintaa iltaisin!

Vesillä: Myös uidessa jokainen lapsi on huoltajansa vastuulla ja huoltajan tulee huolehtia uimavalvonnasta. 

Lapsilla tulee olla oma aikuinen mukana valvomassa jousiammuntaa.

Kalpamiekkailun virallinen ikäraja on 14 vuotta, alle 18-vuotiailla on oltava huoltajan lupa.

Melomaan lähtiessä jokaisella lähtijällä tulee olla pelastusliivit päällä, ja melontareissu pitää kirjata rannassa olevaan listaan lähtöaikoineen ja reittisuunnitelmineen. Vesille ei lähdetä yksin!

Lemmikit

Lemmikkieläimet ovat sallittuja vain ulkotiloissa. Koirat tulee pitää kytkettyinä leirialueella koko leirin ajan.

Päihteet

Tapahtuma on “kostea” (ensisijaisesti vain mietoja alkoholijuomia). Tupakointi on sallittu vain erikseen merkityillä paikoilla.

Sisämajoitus

Tapahtumapaikan vuokraehtojen mukaisesti lakanat ovat pakollisia kaikille sängyssä nukkuville, siinäkin tapauksessa, että nukkuu makuupussissa.

Ahvenia halsterissa avotulella.
Nuotion teko on sallittua vain nuotiopaikoilla.