Ruokailu

Päivittäin on tarjolla kolme ateriaa: runsas aamiainen, kevyt lounas ja lämmin päivällinen. Pidot tarjotaan tänä vuonna keskiviikkona ja jälkimmäisenä perjantaina. Jälkimmäisenä lauantaina tarjotaan vain tavallinen ilta-ateria.

Keittiökapasiteetin rajoitusten vuoksi ruokailijoiden määrää arkiaterioilla ja pidoilla saatetaan joutua rajoittamaan eikä kaikille halukkaille välttämättä voida taata aterioita. Ilmoittauduthan siis ajoissa.

Ruokavaliot ja allergiat

Kaikki ateriat ovat vähälaktoosisia ja kaikilla aterioilla on tarjolla myös kasvisruokavaihtoehto sellaisen etukäteen valinneille. Muita allergioita tai ruokarajoitteita emme valitettavasti voi luvata varmuudella huomioivamme. Otathan myös huomioon, että kaiken ruoan valmistus tapahtuu samassa keittiössä, eli kontaminaatioriski on olemassa.

Omien ruokien valmistus

Tapahtumapaikalla on myös kaksi pientä keittiötä niille, jotka kokkaavat leirillä omia ruokiaan. Nuotion tekeminen on sallittua vain nuotiopaikoilla eikä tulta saa käsitellä tapahtuman sisätiloissa ilman järjestäjien lupaa. Jos metsäpalovaroitus on voimassa, ei mitään muita tulia (soihdut yms.) saa käyttää.

pieni lapsi istuu maassa ja syö keskiaikaista ruokaa käyttäen penkkiä pöytänä, small child enjoying medieval dish sitting on the ground and using a bench as a table
Nauti ateriastasi!