Päivittäin on tarjolla kolme ateriaa: runsas aamiainen, kevyt lounas ja lämmin päivällinen. Pitoja on tänä vuonna kahdet ja ne järjestetään noin keskiviikkona ja lauantaina. HUOM! COVID-19 voi tänä vuonna tuoda muutoksia ruokailuihin ja niiden organisointiin.
Keittiökapasiteetin vuoksi ruokailijoiden määrää arkiaterioilla saatetaan joutua rajoittamaan. Pidoille mahtuu 120 ruokailijaa.
Ruokavaliot ja allergiat
Tarjoilukapasiteettia arkiaterioilla on tänä vuonna kasvatettu, minkä vuoksi emme voi huomioida erilaisia ruokavalioita entiseen tapaan. Kaikki ruuat tehdään laktoosittomana.
Huomasithan, että tänä vuonna keittiö huomioi erikoisruokavalioista laktoosittoman, gluteenittoman ja lakto-ovo-vegetaarisen ruokavalion. Yksittäisiä allergioita emme ota huomioon. Otathan myös huomioon, että kaiken ruoan valmistus tapahtuu samassa keittiössä, eli kontaminaatioriski on olemassa.
Omien ruokien valmistus
Tapahtumapaikalla on myös kaksi pientä keittiötä niille, jotka kokkaavat leirillä omia ruokiaan. Nuotion tekeminen on sallittua vain nuotiopaikoilla eikä tulta saa käsitellä tapahtuman sisätiloissa ilman järjestäjien lupaa. Jos metsäpalovaroitus on voimassa, ei mitään muita tulia (soihdut yms.) saa käyttää.

Kommenttien kirjoittaminen edellyttää että olet kirjautunut.