Tapahtumailmoitus

Tule nauttimaan tunnetun maailman rentouttavimmasta ja viihdyttävimmästä tapahtumasta  ja valoisista öistä kauniissa järvimaisemassa! Kymmenen päivää leirielämää, kiehtovia luentoja ja työpajoja, ritarillisia turnajaisia, jousiammuntaa, loistavaa seuraa ja taianomainen tunnelma. Niistä on Nuijasota tehty. 

Tapahtuma alkaa perjantaina 14.7.2023 kello 14 ja päättyy sunnuntaina 23.7. 2023 klo 12. Tapahtumapaikka on aikaisempien vuosien tapaan Kavalahden leirikeskus Inkoossa.

Kolme keskiaikaisesti pukeutunutta istuu tuoleilla puiden varjossa, nauttii auringosta ja tekee käsitöitä. Puutarhapöydällä juomia jalallisissa sinisissä laseissa ja kaunis keraaminen kannu. Maassa päre- ja pajukoreja, joissa eväitä ja käsitöitä.
Parasta Nuijasodassa on kiiretön yhdessäolo.

” Kymmenen päivää leirielämää, kiehtovia luentoja ja työpajoja, ritarillisia turnajaisia, jousiammuntaa, loistavaa seuraa. Niistä on Nuijasota tehty.”

Tapahtumapaikka

Tapahtuma on pääosin telttaleiri. Tapahtumassa on tarjolla sisäyhteismajoitusta rajoitetusti. Tapahtumapaikalla on sisätiloissa juokseva juomakelpoinen vesi ja vesivessat. Saunoissa on suihkut. Valitettavasti tapahtumapaikka on leirikeskus, joka voi olla haastava liikuntarajoitteisille ja leirissä liikkuminen ei ole esteetöntä. Kavalahdessa on inva-WC, joka sijaitsee majoitusrakennuksista noin 200 metrin päässä olevassa Keittiökeskuksen wc-rakennuksessa.

Kavalahden leirikeskus (Björnvikintie 109, 10230 Inkoon as), Inkoo, Finland. Noin tunnin automatkan päässä Helsingistä, 90 minuuttia Turusta. Lähistölle kulkee myös julkisia kulkuneuvoja (bussit 51-tietä, juna Karjaalle). Kyytejä tapahtumapaikalle järjestetään ainoastaan ulkomaalaisille vieraille Karjaan rautatieasemalta. Kyydin hinta on 10 euroa suuntaansa ja kyydit on varattava ilmoittautumisen yhteydessä.

Ruokailu

Päivittäin on tarjolla kolme ateriaa: runsas aamiainen, kevyt lounas ja lämmin päivällinen. Perinteiset pidot järjestetään keskiviikkona ja jälkimmäisenä lauantaina. Tapahtumapaikalla on myös kaksi pientä keittiötä niille, jotka kokkaavat tapahtumassa omia ruokiaan.

Keittiökapasiteetin vuoksi ruokailijoiden määrää arkiaterioilla ja pidoilla saatetaan joutua rajoittamaan eikä kaikille halukkaille välttämättä voida taata aterioita. Ilmoittauduthan siis ajoissa.

Kaikki ateriat ovat vähälaktoosisia ja kaikilla aterioilla on tarjolla myös kasvisruokavaihtoehto. Muita allergioita tai ruokarajoitteita emme valitettavasti voi luvata varmuudella huomioivamme. Otathan myös huomioon, että kaiken ruoan valmistus tapahtuu samassa keittiössä, eli kontaminaatioriski on olemassa.

Säännöt

  • Tapahtuma on “kostea” (ensisijaisesti vain mietoja alkoholijuomia). Tupakointi on sallittu vain erikseen merkityillä paikoilla.
  • Lemmikkieläimet ovat sallittuja vain ulkotiloissa. Koirat tulee pitää kytkettyinä leirialueella koko leirin ajan. 
  • Tapahtumapaikan vuokraehtojen mukaisesti lakanat ovat pakollisia kaikille sängyssä nukkuville, siinäkin tapauksessa, että nukkuu makuupussissa. 
  • Nuotion tekeminen on sallittua vain nuotiopaikoilla sekä asianmukaisissa tulisijoissa eikä tulta saa käsitellä tapahtuman sisätiloissa ilman järjestäjien lupaa. Jos metsäpalovaroitus on voimassa, ei mitään muita tulia (soihdut yms.) saa käyttää.
  • Jos teltalla on tulisija, pitää teltassa olla palosammutin.
  • Alaikäiset leiriläiset ovat aina huoltajiensa vastuulla! Huomioithan, että saunalla saattaa olla aikuisten juhlintaa iltaisin!
  • Uidessa jokainen alaikäinen lapsi on huoltajansa vastuulla ja huoltajan tulee huolehtia uimavalvonnasta.
  • Melomaan lähtiessä jokaisella lähtijällä tulee olla pelastusliivit päällä, ja melontareissu pitää kirjata rannassa olevaan listaan lähtöaikoineen ja reittisuunnitelmineen. Vesille ei lähdetä yksin!
  • Koronatilanne voi vaikuttaa leirin käytäntöihin. Tarkempi ohjeistus tähän liittyen annetaan tarvittaessa lähempänä leiriä.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautumiset tehdään sähköisellä ilmoittautumislomakkeella tapahtuman kotisivujen kautta

Ilmoittautuminen alkaa 16.4.2023 klo 19:00.

Tapahtumamaksut

Ilmoittautuessa saa vapaasti valita palvelunsa alla olevasta listasta. Ilmoittautumisjärjestelmä osaa laskea hinnan ilmoittautumisen yhteydessä.

Ikäluokat ovat:
Aikuiset/Adults (15+v),
Teinit/Teens (7-14v),
Lapset/Kids (3-6v).
Pikkulapsilta alle 3v ei peritä maksua.

Tapahtumamaksu per päivä, aikuinen: 13,00-9,00 eur (päivähinta laskee mitä enemmän päiviä on paikalla)
Tapahtumamaksu per päivä, teini: 12,00-7,00 eur (päivähinta laskee mitä enemmän päiviä on paikalla)
Tapahtumamaksu per päivä, lapsi: 10,00-5,50 eur (päivähinta laskee mitä enemmän päiviä on paikalla)

Sisämajoitus 5,50 eur/yö

Aamiainen, aikuinen: 2,50 eur
Aamiainen, teini: 1,25 eur
Aamiainen, lapsi: 0,60 eur

Lounas, aikuinen: 3,50 eur
Lounas, teini: 1,75 eur
Lounas, lapsi: 1,25 eur

Illallinen, aikuinen: 5 eur
Illallinen, teini: 3,00 eur
Illallinen, lapsi: 2,00 eur

Keskiviikon tai lauantain pidot, aikuinen: 13,50 eur
Pidot, teini: 9,00 eur
Pidot, lapsi: 6,50 eur

Ei-jäsenen lisämaksu: 5,00 eur/varaus (vain aikuisilta)

Päiväkäynti, ei sisällä ruokia eikä yöpymistö: etukäteen varattu 13,00 eur/varaamaton 18,00 eur

Myöhästymismaksu: 10,00 eur

Maksaminen

Suomessa asuvien tulee maksaa leirinsä 18.6. mennessä Suomen keskiaikaseuran tilille FI2980001900530651. Ulkomailla asuvat vieraat saavat maksaa tapahtumapaikalla, mutta euromaissa ja Ruotsissa asuvien toivotaan silti maksavan etukäteen, jos suinkin mahdollista. Pankkiyhteys ulkomailta on tuo sama IBAN tili kuin Suomesta maksettaessa.  BIC-koodi:  DABAFIHH. Muista kirjoittaa maksun viestiosaan kuka maksaa ja mistä. Huomaa myöhästymismaksu 10 euroa, jos maksat 18.6 tai myöhemmin.

Peruutusehdot

Voit peruuttaa osallistumisesi 18.6. asti. Tämän jälkeen ilmoittautumisensa peruneet eivät saa rahojaan takaisin. Jos et peru ilmoittautumistasi, etkä saavu tapahtumaan, laskutetaan tapahtumamaksu jälkikäteen ja siihen lisätään käsittelykuluja 3 euroa.

Järjestäjät

Autokraatit

Katla

Meistres Myfanwy

Mestari Vilhelm

sposti: nuijasota@gmail.com 

Pääkokit

Lordi Eduard

Mestari Jolanda

Lady Aurora

Sposti: nuijasota@gmail.com 

Vastuumarski

Mestari Jolanda

sposti: nuijasota@gmail.com

Kalpamarski

Mestari Dubhghall

Jousimarskit

Rouva Vallittu

Rouva Eirny

Sposti: nuijasota@gmail.com