Tapahtumailmoitus

Tule nauttimaan tunnetun maailman rentouttavimmasta ja viihdyttävimmästä tapahtumasta  ja valoisista öistä kauniissa järvimaisemassa! Kymmenen päivää leirielämää, kiehtovia luentoja ja työpajoja, ritarillisia turnajaisia, jousiammuntaa, loistavaa seuraa ja taianomainen tunnelma. Niistä on Nuijasota tehty. 

Tapahtuma alkaa perjantaina 8.7.2022 kello 14 ja päättyy sunnuntaina 17.7. 2022

Kolme keskiaikaisesti pukeutunutta istuu tuoleilla puiden varjossa, nauttii auringosta ja tekee käsitöitä. Puutarhapöydällä juomia jalallisissa sinisissä laseissa ja kaunis keraaminen kannu. Maassa päre- ja pajukoreja, joissa eväitä ja käsitöitä.
Parasta Nuijasodassa on kiiretön yhdessäolo.

” Kymmenen päivää leirielämää, kiehtovia luentoja ja työpajoja, ritarillisia turnajaisia, jousiammuntaa, loistavaa seuraa. Niistä on Nuijasota tehty.”

Tapahtumapaikka

Tapahtuma on pääosin telttaleiri. Tapahtumapaikalla on sisätiloissa juokseva juomakelpoinen vesi ja vesivessat. Saunoissa on suihkut. Valitettavasti tapahtumapaikka on leirikeskus, joka voi olla haastava liikuntarajoitteisille ja leirissä liikkuminen ei ole esteetöntä. Kavalahdessa on inva-WC, joka sijaitsee majoitusrakennuksista noin 200 metrin päässä olevassa Keittiökeskuksen wc-rakennuksessa.

Kavalahden leirikeskus (Björnvikintie 109, 10230 Inkoon as), Inkoo, Finland. Noin tunnin automatkan päässä Helsingistä, 90 minuuttia Turusta. Lähistölle kulkee myös julkisia kulkuneuvoja (bussit 51-tietä, juna Karjaalle). 

Ruokailu

Päivittäin on tarjolla kolme ateriaa: runsas aamiainen, kevyt lounas ja lämmin päivällinen. Perinteiset pidot järjestetään keskiviikkona ja jälkimmäisenä lauantaina järjestetään kaikille avoimet vapaamuotoisemmat pidot. Tapahtumapaikalla on myös kaksi pientä keittiötä niille, jotka kokkaavat leirillä omia ruokiaan.

Keittiökapasiteetin vuoksi ruokailijoiden määrää arkiaterioilla saatetaan joutua rajoittamaan. HUOM: korona saattaa tuoda ruokailuihin uusia käytäntöjä ja muutoksia.
Perinteisille keskiviikon pidoille mahtuu 120 ruokailijaa. 

Kaikki ateriat ovat vähälaktoosisia. Ilmoittautuessa voi valita laktoosittoman, gluteenittoman tai lakto-ovo-kasvisversion. Muita allergioita tai ruokarajoitteita emme valitettavasti voi huomioida. Otathan myös huomioon että kaiken ruoan valmistus tapahtuu samassa keittiössä, eli kontaminaatioriski on olemassa.

Säännöt

Huom! Koronatilanne tulee vaikuttamaan leirin käytäntöihin. Voimme joutua laittamaan rajoituksia sisätilojen käyttöön, ohjeistamaan maskien käytöstä ja tuomaan muutoksia esim. ruokailukäyntäntöihin. Tarkempi ohjeistus näistä annetaan lähempänä leiriä.

  • Tapahtuma on “kostea” (ensisijaisesti vain mietoja alkoholijuomia). Tupakointi on sallittu vain erikseen merkityillä paikoilla.
  • Lemmikkieläimet ovat sallittuja vain ulkotiloissa. Koirat tulee pitää kytkettyinä leirialueella koko leirin ajan. 
  • Tapahtumapaikan vuokraehtojen mukaisesti lakanat ovat pakollisia kaikille sängyssä nukkuville, siinäkin tapauksessa, että nukkuu makuupussissa. 
  • Nuotion tekeminen on sallittua vain nuotiopaikoilla sekä asianmukaisissa tulisijoissa eikä tulta saa käsitellä tapahtuman sisätiloissa ilman järjestäjien lupaa. Jos metsäpalovaroitus on voimassa, ei mitään muita tulia (soihdut yms.) saa käyttää.
  • Jos teltalla on tulisija, pitää teltassa olla palosammutin.
  • Alaikäiset leiriläiset ovat aina huoltajiensa vastuulla! Huomioithan, että saunalla saattaa olla aikuisten juhlintaa iltaisin!
  • Vesillä: Myös uidessa jokainen lapsi on huoltajansa vastuulla ja huoltajan tulee huolehtia uimavalvonnasta. 

Melomaan lähtiessä jokaisella lähtijällä tulee olla pelastusliivit päällä, ja melontareissu pitää kirjata rannassa olevaan listaan lähtöaikoineen ja reittisuunnitelmineen. Vesille ei lähdetä yksin!

Ilmoittautuminen

Ilmoittautumiset tehdään sähköisellä ilmoittautumislomakkeella tapahtuman kotisivujen kautta

Ilmoittautuminen alkaa 4.5.2022 klo 18.00. Lomake julkaistaan täällä myöhemmin.

Tapahtumamaksut

Ilmoittautuessa saa vapaasti valita palvelunsa alla olevasta listasta. Ilmoittautumisjärjestelmä osaa laskea hinnan ilmoittautumisen yhteydessä.

Ikäluokat ovat:
Aikuiset/Adults (15+v),
Teinit/Teens (7-14v),
Lapset/Kids (3-6v).
Pikkulapsilta alle 3v ei peritä maksua.

Tapahtumamaksu per päivä, aikuinen: 12,00-8,50 eur (päivähinta laskee mitä enemmän päiviä on paikalla)

Tapahtumamaksu per päivä, teini: 11,00-6,50 eur (päivähinta laskee mitä enemmän päiviä on paikalla)

Tapahtumamaksu per päivä, lapsi: 9,00-5,50 eur (päivähinta laskee mitä enemmän päiviä on paikalla)

Sisämajoitus 5,00 eur/yö

Aamiainen, aikuinen: 2,00 eur

Aamiainen, teini: 1,00 eur

Aamiainen, lapsi: 0,50 eur

Lounas, aikuinen: 3,00 eur

Lounas, teini: 1,50 eur

Lounas, lapsi: 1,00 eur

Illallinen, aikuinen: 4,50 eur

Illallinen, teini: 2,50 eur

Illallinen, lapsi: 1,50 eur

Keskiviikon pidot, aikuinen: 12,00 eur

Pidot, teini: 8,00 eur

Pidot, lapsi: 6,00 eur

Ei-jäsenen lisämaksu: 5,00 eur (vain aikuisilta)

Päiväkäynti, ei sisällä ruokia: 12,00 eur

Myöhästymismaksu: 10,00 eur

Maksut:

Suomessa asuvien tulee maksaa leirinsä 6.6. mennessä Suomen keskiaikaseuran tilille FI2980001900530651. Ulkomailla asuvat vieraat saavat maksaa tapahtumapaikalla, mutta euromaissa ja Ruotsissa asuvien toivotaan silti maksavan etukäteen, jos suinkin mahdollista. Pankkiyhteys ulkomailta on tuo sama IBAN tili kuin Suomesta maksettaessa.  BIC-koodi:  DABAFIHH. Muista kirjoittaa maksun viestiosaan kuka maksaa ja mistä. Huomaa myöhästymismaksu 10 euroa, jos maksat 4.6 tai myöhemmin.

Peruutusehdot:

Voit peruuttaa osallistumisesi 6.6. asti. Tämän jälkeen ilmoittautumisensa peruneet eivät saa rahojaan takaisin. Jos et peru ilmoittautumistasi, etkä saavu tapahtumaan, laskutetaan tapahtumamaksu jälkikäteen ja siihen lisätään käsittelykuluja 3 euroa.

Autokraatit:

Meistres Myfanwy Methig

Mestari Magdalen

Mestari Vilhelm

sposti: nuijasota@gmail.com 

Pääkokit:

TBA

Sposti: nuijasota@gmail.com 

Vastuumarski:

TBA

sposti: nuijasota@gmail.com

Jousimarski:

TBA

Sposti: nuijasota@gmail.com